Indien uw vragen hieronder niet beantwoord worden, mag u ons gerust een mailtje sturen of het contactformulier invullen.

Veelgestelde vragen

Wat is een podologische zool?

Bij podo2balance voeren we eerst een bewegingsanalyse uit. Dit is een onderzoek om de beweging van uw lichaam uit te testen. Hierin bekijken we de beweging van uw voeten, knieën, heupen, bekken en rug. Na deze metingen nemen we een afdruk van uw voeten. Om de juiste podologische zolen te kunnen maken is een goede afdruk enorm belangrijk. Wij maken hiervoor gebruik van onze 3D digitizer van Borginsole. Op deze 3D afdruk maken we digitaal uw podologische zolen waarmee we uw voeten de juiste stabiliteit kunnen aanbieden. Hierdoor spreken we niet van een steunzool maar een corrigerende zool. Een zool die de juiste correcties aan de voet aanreikt om uw bewegingspatroon te optimaliseren. Onze podologische zolen zijn vervaardigd uit een kunststof materiaal die we in verschillende hardheden kunnen aanbieden. Deze zolen zijn onderhoudsvriendelijk (afwasbaar) en kunnen voor alle activiteiten gebruikt worden.

Hoe kan ik betalen?

Er is de mogelijkheid om cash te betalen of via de smartphone met een QR code met uw bankapp of payconiq.

Hoe kan ik een afspraak maken?

U kan een afspraak maken via onze online agenda of u kan ons voor vragen bereiken via mail of via ons contactformulier op onze contactpagina.

Afspraak maken Contact

Terugbetaling podoloog

Er is een terugbetaling via volgende mutualiteiten: Helan, Liberale Mutualiteit en VNZ.

Vaak is een factuur of het terugbetalingsformulier van de mutualiteit voldoende om deze terugbetaling aan te vragen. Deze documenten worden in orde gebracht wanneer de zolen gemaakt worden en u deze komt ophalen.

Moet ik een voorschrift hebben?

Voor het maken van podologische zolen heeft u geen voorschrift nodig.

Vaak is een podologische behandeling een multidisciplinaire aanpak waarbij we samenwerken met kinesisten, osteopaten, ...